Nepravilne nalepnice

Kreativni napred, ostali stoj! Dragi naši kreativci, ovo je proizvod za vas. Nepravilne nalepnice su proizvod za klijente koji imaju posebne ideje kada je u pitanju oblik nalepnice. U našoj delatnosti je originalnost imperativ, te smo vrlo svesni da će originalni reklamni materijal imati duplo više uspeha nego promotivni materijal standardnog dizajna. Savremena tehnologija za štampu u 21. veku pruža razne mogućnosti, a mi svojim klijentima savetujemo da ih iskoriste. Jedna od tih prednosti su konturno sečene nalepnice. Dopadljivim oblikom i vrhusnkom štampom nalepnica, one će, bez sumnje, dostići svoj marketinški maksimum.

Štamparija All In One nudi mogućnost da sami odaberete željene dimenzije nalepnice ili da se odlučite za neki od naših predloga. Ovo su PVC nalepnice koje se rade na fenomenalnoj samolepljivoj foliji koja je vrlo otporna i izdržljiva. Izrada nalepnica je moguća na beloj foliji sa sjajnom ili mat plastifikacijom, ali i na providnoj.Obe su fantastične kao podloge za štampu jer se boje odlično nanose na njih, a print je vrlo dugotrajan. U ponudi imamo i srebrnu i zlatnu foliju ukoliko želite da postignete elegantniji izgled nalepnice. Direktna digitalna štampa nalepnica u punom koloru obezbeđuje vrlo jarke nijanse na njima i postojanost.

Neograničene mogućnosti kada je u pitanju oblik nalepnice, mnoge kompanije koriste da naruče nalepnice u obliku logotipa koje su odličan reklamni materijal. Mogu se lepiti na proizvode ili ukrasiti poslovni prostor. Odlično prijanjaju na sve tipove površina. Često se koriste su kao nalepnice za zid, drvo, staklo ili metal. Dobra ideja je uraditi nalepnice u obliku proizvoda koji je karakterističan za određeni brend.  U poslednje vreme su jako popularne nalepnice za laptop jer daju lični pečat i iskazuju interesovanja i preferencije vlasnika. Ovo je odlična šansa da poručite unikatne nalepnice po vašoj ideji i dizajnu. Takođe, mališani obozavaju stikere za zid u nepravilnim oblicima, pa ih možete obradovati nekom nalepnicom po želji. Obezbeđujemo kvalitet nalepnica, cene koje su vrlo korektne i brzu isporuku.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTNAL0007
Dodaj u korpu