Vaučeri se koriste u mnogim delatnostima, pa smo ih do sada štampali za različite tipove firmi. Iz naše štamparije su izašli mnogi vaučeri za putovanje i vaučeri za kupovinu raznih proizvoda. Uglavnom se oni daruju, posebno kada su u pitanju praznici kao što je Nova Godina, pa se često koriste vaučeri za poklon i novogodišnji vaučeri. Turističke agencije nam se obraćaju sa zahtevom za izradu vaučera za odmor, koje daju svojim klijentima pri uplati aranžmana. Takođe, često sarađujemo sa kozmetičkim i frizerskim salonima koji izrađuju kod nas vaučere za masažu i druge usluge. Iz tog razloga smo mi pripremili raznovrsnu ponudu kada je u pitanju materijal za izradu vaučera i način izrade.

Štamparija All In One je za izradu vaučera odabrala vrlo kvalitetne vrste papira kao što su kunstdruk različite gramature od 130 do 300 gr i neke od specijalnih vrsta papira npr. Star Dream Opal 285 gr, Dali Bianco 285 gr i još mnoge druge. Papir se može seći i ravno i konturno na našim fenomenalnim mašinama, pa to pruža mogućnost vama da kreirate vaučere u obliku i dimenzijama koje želite. Štampa vaučera se može raditi jednostrano ili obostrano u punom koloru. Takođe, postoji mogućnost da se radi crno bela štampa vaučera sa jedne strane, a sa druge strane štampa u punom koloru. Nakon urađene štampe mi vam nudimo mogućnost plastifikacije vaučera zbog boljeg kvaliteta i zaštite od spoljnih faktora, habanja i gužvanja. Plastifikacija može biti sjajna ili mat, urađena jednostrano ili obostrano, u zavisnosti od vašeg izbora. Kod vaučera postoji mogućnost raznih dorada, pa na njima možemo uraditi perforaciju, bigovanje ili savijanje. Perforacija je postupak gde se buši niz rupica kako bi se olakšalo cepanje vaučera kada se on iskoristi. Bigovanje podarzumeva utiskivanje linije za savijanje na vaučeru. Karakteriše nas izrazito visok kvalitet izrade vaučera, a cena im je vrlo povoljna.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Kundstdruk satin 130 grama
Kundstdruk satin 170 grama
Kundstdruk satin 300 grama
Stardream Opal 285 grama
Stardream Cristal 285 grama
Stardream Silver 285 grama
Dali Bianco 285 grama
Dali Candido 285 grama
Conqueror Silica Blue 250 gr
Kraftpak 244 grama
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARVAU0001
Dodaj u korpu