Štamparija All In One iz Beograda je poznata kao pouzdan proizvođač i prodavac roll up banera. Naši rolo baneri po svim karakteristikama mogu da pariraju najkvalitetnijim banerima na svetu. Godine iskustva i generisano stručno znanje su učinili da se izrada banera kod nas podigne na izuzetno visok nivo. Osim kvalitetnog i dugotrajnog reklamnog materijala, mi možemo da ponudimo različite modele, dimenzije i varijacije na temu.

Kod reklamnih rolo banera, naša ponuda obuhvata čak četiri modela sa različitim dimenzija. Dimenzije banera 100x200cm spadaju među dva manja modela iz našeg asortimana. Međutim, reklama visine 2 metra i širine 1 m je sasvim dovoljno reklamnog prostora za bilo koji brend. Kvalitetna štampa na baner platnu ove veličine će lagano i brzo prenositi reklamnu poruku vašoj ciljnoj grupi.  Zahvaljujući dimenzijama, rolo baner se itekako ističe u prostoru i predstavlja sjajnu reklamu za bilo koju firmu. Jedna od najboljih osobina banera je upravo pomenuta karakteristika: pruža veliki reklamni prostor, a fizički ne zauzima mnogo prostora. Roll-up baner je dizajniran da ide u visinu, a štedi vaš izložbeni prostor ili poslovni prostor u prodajnom objektu. Zbog ove karakteristike može se koristiti bilo gde: na ulici, ispred lokala, u holu firme, u tržnim centrima, na bini tokom prezentacija, pored vašeg sajamskog štanda, bukvalno bilo gde.

Roll up banner je poseban i zbog izuzetne mobilnosti. Možemo slobodno reći da je to model reklame koji ćete za nekoliko sekundi spakovati u torbu, okačiti na rame i bez muke odneti do mesta prezentacije ili izložbe. Isto toliko vremena vam je potrebno za montažu rolo banera. Cena takođe preporučuje ovaj reklamni proizvod. Naime, u pitanju je veoma ekonomičan način reklamiranja, te je savršen za male firme i preduzeća sa ograničenim budžetom za marketing. Pozivamo klijente iz Beograda da nas posete u poslovnici, a klijente iz drugih gradova da nas kontaktiraju putem telefona ili mejla i da pogledaju naše proizvode na fotografijama i video materijalu. Prodaju roll up banera vršimo na teritoriji cele Srbije.

Kalkulator cena

Cena bez PDV-a : RSD 2,550.00
Dodaj u korpu