X-Baner 120x200 cm

Jedan od najprodavanijih modela banera su upravo X baneri. Najčešći razlozi za biranje X banera u odnosu na drugi reklamni materijal za prezentacije i izložbe koji nudimo, je jednostavno sklapanje i rasklapanje, kao i pristupačna cena ovog proizvoda. U ovom tekstu ćemo malo detaljnije proći kroz postupak montiranja X banera za sve vas koji do sada niste imali prilike da sklapate reklamni banera ovog tipa.

Konstrukcija je spakovana u torbu kako biste je lakše nosili i da bi uvek bila zaštićena od grebanja i habanja. Sačinjena je od pet glavnih aluminijumskih cevi koje se spajaju na sredini uspomoć plastičnog dela. Tri deblje cevi se nalaze u donjem delu banera, a dve tanje u gornjem delu, kako bi se postigla potpuna stabilnost kada baner stoji. Donje šipke obrazuju trougao, što garantuje da će reklamni pano uvek stajati čvrsto. Na montiranu metalnu konstrukciju vrlo lako se fiksira baner platno sa štampanom reklamom. Prvo se kači na vrhu, a onda na dnu uspomoć metalnih alkica koje se nalaze u uglovima platna. Kada se postavi kako treba, platno je zategnuto i čvrsto, a štampa na X baneru zasija u punom sjaju. Naravno, da bi se to desilo veoma je važan kvalitet štampe na baner platnu. S obzirom da raspolažemo vrhunskim mašinama za štampu velikih formata, spadamo u najpouzdanije partnere za izradu i prodaju promotivnih banera. Dugogodišnje iskustvo i fantastična tehnička opremljenost nas izdvajaju od konkurencije.

Veći model X banera u našem proizvodnom asortimanu podrazumeva dimenzije 120x200 cm. Da bi ovaj reklamni proizvod služio svojoj nameni, neophodno je da imate mehanizam tj. konstrukciju i platno za baner sa štampom. Ukoliko već imate mehanizam od nekog X banera koji ste ranije koristili, možete poručiti samo štampu reklame. Uslugu smo prilagodili klijentima koji žele da promene štampane grafike na svojim X banerima , a da ne moraju opet kupovati ceo mehanizam.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPXBA0002
Dodaj u korpu