Ne postoji ograničenje kada je u pitanju namena okovratnih trakica. Osnovna namena reklamnih trakica je da prezentuju određeni proizvod, uslugu ili samo preduzeće. Trake za oko vrata se upotrebljavaju na različitim događajima kao držači za identifikacione kartice, takođe su odlični kao reklamni materijal koji se poklanja klijentima. Ove trakice mogu biti u kompletu sa ID karticama koje, isto tako, možete pronaći u našoj bogatoj ponudi.

Štamparija All In One iz Beograda radi štampu trakica u punom koloru, što podrazumeva intenzivne i jarke nijanse i dugotrajnost štampanog otiska. Ukoliko ste se upoznali sa našom ponudom trakica, primetli ste da imamo različite modele trakica. One se razlikuju po materijalu od koga su napravljene, po dimenzijama i dodacima.

Sada bismo voleli da malo više pažnje posvetimo satenskim trakicama i trakicama od ripsa. Okovratne tračice od satena se štampaju tehnologijom sublimacije, ofset i digitalne štampe, a u zavisnosti od dizajna i količine. One su izrazito izdržljive i udobne za nošenje. Saten je prefinjen materijal vrhunskog kvaliteta, pa trakice imaju vrlo ekskluzivan izgled. Velike kompanije, kojima je stalo da ostave utisak visoke profesionalnosti, uglavnom biraju satenske okovratne trake za svoje zaposlene. U sastav ovih trakica ulaze dve plastične spojnice koje omogućavaju jednostavniju upotrebu same trake i karabinjer gde osim kartica možete okačiti i ključeve ili mobilni telefon. Saten je vrlo izdržljiv, a karabinjer dovoljno jak da nosite različite predmete oko vrata.

Trakice su bele boje i samim tim su idealna podloga za brendiranje. Svaki logotip odštampan na njima je vrlo intenzivan jer je bela podloga savršena za štampu. Osim satena, kod nas možete poručiti izradu trakica koje se nose oko vrata i od ripsa. One takođe imaju dve plastične spojnice i karabinjer na kraju trake. Razlika između ova dva materijala je u njihovoj teksturi tj. načinu tkanja. Predlažemo da posetite našu poslovnicu u Beogradu, u ulici Katarine Ambrozić 4. , kako bi vam kolege pokazale materijale i kako biste mogli da osetite na dodir šta vam najviše odgovara.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
Dodaj u korpu