U našem narodu je poznato da se na slave ne ide bez pića za domaćina. Isti običaj se praktikuje i za druga slavlja, a ponekad i u korporativnom životu. Kvalitetno piće koje se poklanja poslovnom partneru pokazuje poštovanje i visoko uvažavanje. Kako je ovaj običaj duboko ukorenjen u našoj tradiciji, često su nam potrebne kvalitetne ukrasne kese za piće. Pored kvaliteta samog pića važno je i kako je ono upakovano. Valjana i originalna kesa će dodatno poboljšati kompletan utisak. Posebno je važno kako je spakovano piće ukoliko se poklanja u poslovne svrhe. U tom slućaju je brendirana kesa sa logotipom firme pun pogodak.

Mi smo obogatili svoju ponudu i ovim proizvodom, pa kod nas možete brendirati kese za piće ili štampati šta god poželite na njima. Papirne kese za piće se izrađuju u dimenziji 240x390x90 mm. Za njihovu izradu je izabran kunstdruk od 170 grama kao veoma izdržljiv i kvalitetan papir. Osim toga, on je idealan za štampu. Bilo koji dizajn isprintan na ovom materijalu ima vrlo intenzivne i postojane boje. U proces proizvodnje papirnih kesa možemo uključiti i njihovu plastifikaciju.  U zavisnosti od vaših želja, ona može biti mat ili sjajna. Štampa na kesama se može raditi u jednoj boji, dve boje ili u punom koloru. Ovo ostavlja mogućnost svakom klijentu da odabere vrstu štampe u zavisnosti od željenog izgleda kese. Takođe, postoji širok izbor boja kanapa od koga pravimo ručke na kesi. Na raspolaganju su vam crvena boja, crna, bela, siva i plava, te smatramo da će svaki klijent pronaći boji koja savršeno ide uz motiv koji se štampa.

U našoj štampariji nastaju ukrasne kese vrhunskog kvaliteta i dizajna. Često proizvodimo brendirane kese sa logotipom, ali i kese za nekomercijalnu upotrebu. Zajedno sa vama prolazimo put od ideja do kvalitetnih kesa u kojima nosite piće svojim prijateljima i klijentima. Kada su u pitanju naše kese, cena im je vrlo pristupačna a kvalitet zagarantovan.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARKES0001
Dodaj u korpu