Quadro je promo pult koji naši klijenti rado biraju zbog ekonomičnosti i praktičnog dizajna. To je jedini promotivni štand sa hederom u našoj ponudi. Osim reklame na donjem delu pulta, štampana reklama u punom koloru se nalazi i na hederu, što čini ovaj pult još zanimljivijim i osigurava da bude brzo primećen u izložbenom ili sajamskom prostoru. Izrađen je od PVC materijala tj. od vrhunske livene plastike. Ima klasičan četvrtasti oblik, a donji deo štanda je napravljen u dimenzijama  80x78 cm. Moguće je u potpunosti rasklopiti štand i spakovati ga u torbu koju ćete dobiti od nas. S obzirom da je napravljen od plastike, njegova konstrukcija je lakša nego aluminijumska konstrukcija promo štandova. Iako na prvi pogled plastika možda zvuči slabije od aluminijuma, naglasili smo već da je u pitanju livena plastika izuzetnog kvaliteta. Ovaj prodajni pult se može koristiti za odlaganje reklamnog materijala, proizvoda i ličnih stvari sa unutrašnje strane zahvaljujući policama koje se nalaze u njegovom sastavu. To znači da je praktičnost PVC štanda zaista na visokom nivou. Brendiranje pulta podrazumeva štampu u punom koloru na donjem delu i na hederu.

Najveća korist plastičnog pop up pulta je upravo prezentacija proizvoda uživo gde klijenti mogu lično da ih pogledaju, testiraju ili probaju. Svi marketing stručanjaci su svesni da se tako povećava svest kod potrošača o brendu i gradi blizak odnos sa njima. Stoga se vrlo često odlučuju za promocije uspomoć reklamnih pultova. Tako se omogućava prezentacija proizvoda na bilo kom mestu, od marketa i tržnih centara, pa sve do parkova i šetališta. Ciljna grupa dobija sve potrebne informacije o vašim proizvodima iz prve ruke, a vi dobijate nove klijente i potrošače svojih proizvoda. Pop up prodaja je veoma popularna tehnika koja rezultira povećanim prihodima. Prateći sve navedene koristi koje donosi upotreba pultova za prezentacije, ne čudi što je tražnja za njima visoka. Mada, moramo naglasiti da tome doprinosi i niska cena ovog  promotivnog proizvoda.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:EXPULT0002
Dodaj u korpu