Jedro zastava

Postoji izreka koja kaže: „ Ne možemo da utičemo na to sa koje će strane vetar duvati, ali možemo da podesimo jedra.“ U životu, a i u biznisu, ova izreka je zlata vredna. Ne ide sve uvek onako smo zamislili, niti možemo uvek da kontrolišemo, ali možemo da izvučemo najbolje iz svake situacije!

Da li ste podesili jedra tako da vas reklamiraju kvalitetno i učinkovito?! Da, jedra mogu služiti kao fantastičan reklamni materijal. Npr, jedro zastava je jedna od najtraženijih iz našeg asortimana. Ona je idealna za reklamiranje na otvorenom prostoru. Kod ove zastave izrada podrazumeva korišćenje poliesterskog platna od 110 gr koje je otporno na vremenske prilike i druge spoljne uticaje. Štampa zastava u punom koloru je obostrano vidljiva. Jedro zastave su dostupne u četiri različite veličine. Možete birati između visine 260, 320, 410 ili 520cm. Širina zastave je 60 cm. Ova vrsta promotivne zastave u svom sastavu ima postolje koje je mobilno. To znači da se zastava može lako premeštati sa mesta na mesto i koristiti unutra ili napolju. Konstrukcija zastave je vrlo kvalitetna i izdržljiva, a platno je u vrlo zanimljivom obliku. Uz kvalitetnu štampu zastave gotovo je sigurno da će sve oči biti uprte u  reklamnu zastavu. U okviru naše štamparije postoji dizajn studio gde rade iskusni dizajneri. Oni su uvek spremni da daju originalne predloge za izradu zastave koja će na najbolji način predstaviti vašu kompaniju. Laka vizuelna uočljivost biće upotpunjena vrhunskom štampom i savršenim dizajnom. Sve dorade na odštampanom platnu, koje su potrebne kako bi zastava bila potpuno pripremljena za konstrukciju, su uračunate u cenu.

Jedro zastava se najčešće koristi na sajmovima, izložbama i konferencijama. Takođe, ona može ukrasiti ulaz u vašu firmu i ponosno prikazivati vaš logotip ili određeni proizvod. Mobilna zastava Jedro, koja potiče iz „porodice“  beach flag, je dugotrajna mobilna reklama, te njenu cenu treba posmatrati kao odličnu marketing investiciju.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTFLA0005
Dodaj u korpu