Ako ste ljubitelj promotivnih štandova koji imaju četvrtasti oblik i ravne ivice, pult Segie je savršen izbor za vas. Ovaj promotivni pult izrađujemo u dimenziijama 184x106cm. Sačinjen je od jake metalne konstrukcije i štampane reklame na akilajtu. To je pločasti materijal napravljen od polipropilena izuzetno otporan na delovanje spoljnih faktora. Pomenuti materijal je vrlo lagan i visoko printabilan. Uglavnom je bele boje, pa print izrađen na akylite-u podrazumeva jarke nijanse izuzetne postojanosti. Zbog navedenih karakteristika, ovaj materijal se često koristi za izradu promotivnih štandova, pultova i drugog promotivnog materijala tog tipa. U štampariji All In One, akylight se koristi u izradi pop up pulta Segie. Isprintana grafika se uspomoć samolepljivih ivica fiksira na konstrukciju.

Metalni mehanizam info pulta Segie je izrađen od aluminijuma i ojačan. Aluminijumske cevi se ukrštaju i dodaju se male šipke sa strane kako bi pult dobio čvrstinu i bio potpuno siguran u svakoj situaciji. Takođe, postoji i polica koja dodatno ojačava konstrukciju i pruža mogućnost odalaganja proizvoda i drugih predmeta. Predlažemo da pogledate video koji smo vam pripremili, kako biste se detaljno upoznali sa karakteristikama ovog reklamnog materijala.

Popularnost prodajnih štandova se može objasniti kroz njihovu praktičnost i korisnost, kao i kroz rezultate koje donosi njihova upotreba. Naši klijenti naručuju pop up pultove za izložbe i sajmove jer su vrlo funkcionalni, ne zauzimaju veliki prostor a nude mogućnost skladištenja proizvoda. Lako se montiraju na bilo kom mestu i mogu se koristiti iznova i iznova. Ukoliko poželite da promenite isprintanu reklamu, možete poručiti novu i obezbediti drugačiji izgled promotivnog pulta koji će biti prilagođen poslovnom događaju na kome štand se koristi. Osim prodaje, ovi reklamni štandovi se koriste za promocije, kao i pružanje informacija klijentima ili učesnicima određenih manifestacija. Cenu pulta možete odmah saznati koristeći naš saj i online kalkulator za cene proizvoda.

Kalkulator cena

Cena bez PDV-a : RSD 28,600.00
Dodaj u korpu