Magneti od foreksa

Osim što ćete u kuhinji uvek osetiti predivne mirise i ukuse, gotovo je sigurno da ćete tamo pronaći i mnoštvo slatkih magneta na frižideru. Oni su toliko popularni poslednjih godina da više i nema kuhinje bez magnetića. Magneti uglavnom asociraju na putovanja, nose određene poruke ili predstavljaju neki brend. Ukoliko su originalni i kvalitetni veoma lako osvajaju srca svih nas, a samim tim i vrata naših frižidera. Kod njih je posebno bitno da dizajn magneta bude originalan i dopadljiv.

U proizvodnji magneta od foreksa bukvalno ne postoje ograničenja. Foreks je pločasti materijal čvrste penaste strukture koji uspešno odoleva svim atmosferskim prilikama i drugim spoljnim faktorima. Karakteriše ga vrlo mala težina. Ovaj materijal je odličan kao podloga za štampu i idealan za sečenje. To znači da magneti od foreksa mogu biti izrađeni u bilo kom obliku sa kvalitetnom štampom u punom koloru. Naša štamparija poseduje najsavremene mašine za obradu i štampu na foreksu, pa možemo sprovesti u delo bilo koju vašu zamisao. Kod izrade magneta koristimo foreks debljine 3 mm ili 5 mm. Na poleđini magneta lepi se magnetna traka uspomoć koje se on pričvršćuje za frižider i druge površine. Postoji i drugi način, a to je da se na poleđini napravi udubljenje i tu ubaci mali magnet. Na magnetima od foreksa se uvek radi štampa u punom koloru. Foreks je bele boje pa svaka oštampana nijansa na njemu dobija pun volumen i vrlo je postojana. Ovaj materijal je idealan za štampu i eksperimentisanje sa oblicima. Iz tog razloga su magneti od foreksa savršeno rešenje za one koji žele nešto nesvakidašnje i potpuno originalno. Sve ove prednosti foreksa kompanije vrlo često koriste, pa se susrećemo sa njihovim zahtevima da se izrade magneti u obliku logotipa ili nekog njihovog proizvoda. Marketinški gledano, magneti su odličan način da brend svakoga dana bude zapažen. Složićete se da na frižider i te kako obraćamo pažnju i rado mu prilazimo više puta dnevno ( da ne kažemo koliko).

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Foreks 3 mm
Foreks 5 mm
Foreks 3 mm
Cena bez PDV-a : --
SKU:MARMAG0001
Dodaj u korpu