U situacijama kada trenutno želimo da istaknemo reklamu na izlogu, nije pametno koristiti klasične reklamne folije za izlog. One su dizajnirane za dugoročnu upotrebu, ne skidaju se tako lako i kada ih jednom skinemo ne možemo ih opet zalepiti. U periodima kada želimo da najavimo određene popuste, akcije i sniženja koji neće trajati dugoročno, treba koristiti elektrostatičke nalepnice.

Ova vrsta reklamnih nalepnica je potpuno prilagođena za lepljenje, odlepljivanje i ponovnu upotrebu. Kod elektrostatičkih nalepnica ne postoji lepak. One po principu elektrostatičkog elektriciteta prijanjaju na staklo. U jednom potezu se mogu skinuti, odložiti za kasnije i ponovo upotrebiti. Odlične su jer imaju potpunu mobilnost. Mogu se premeštati vrlo jednostavno, te vas neće ograničavati kada je u pitanju dizajn izloga. Kada ih budete ponovo lepili dovoljno je da malo poprskate vodom i nalepnica će biti savršeno fiksirana.

Savremena tehnologija izrade nalpnica za izloge u štampariji All In One omogućava da odaberete bilo koje dimenzije nalepnice prema sopstvenim potrebama. Za izradu nalepnica koristimo static cling foliju za izloge. Pored fenomenalnih karakteristika koje smo naveli, ova PVC folija je odlična podloga za UV, solvent i eco-solvent štampu nalepnica. Idealna je za staklo i druge glatke površine, pa je zbog toga najviše korišćena kao reklamna nalepnica za izlog. Na elektrostatičkoj foliji se radi štampa u punom koloru koja može biti sa unutrašnje ili spoljne strane. To znači da se nalepnica može lepiti sa unutrašnje ili sa spoljne strane izloga, a štampa može biti na lepljivom ili na nelepljivom delu. 

Praktičnost ovih nalepnica sa štampom, njihov kvalitet i pristupačna cena čine ih omiljenim među našim klijentima. Mogućnost ponovne upotrebe elektrostatičkih nalepnica štedi vaš novac i vreme. Možete ih poručiti iz bilo kog dela Srbije, a mi ćemo organizovati brzu dostavu proizvoda na vašoj adresi.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.
 
 
x
 
 

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
Cena bez PDV-a : --
SKU:OUTSTO0002
Dodaj u korpu