Tvrdo koričenje lux je namenjeno klijentima koji žele elegantniji vizuelni identitet ukoričenog materijala. Ova vrsta koričenja je idealna za korisnike koji vode računa o prezentacionom aspektu tvrdog koričenja ili imaju mnogo listova koje treba ukoričiti.

Luksuznija varijanta se radi tako što se knjižni blok lepi za koricu. Ovom metodom izrađujemo tvrdo koričenje master radova i doktorskih radova. Naša moderno opremljena štamparija nudi više mogućnosti kad je izbor boje korica u pitanju, te će svako pronaći želenu nijansu. Možete birati između crnih, crvenih, braon, belih, sivih, zlatnih i plavih korica.  Koristimo vrlo kvalitetne mašine i boje za štampanje, pa otisak urađen na koricama izgleda vrlo efektno i ostaje postojan jako dugo. Štampa na koricama se radi u zlatnoj, srebrnoj ili crnoj boji. Takođe, ukoliko je materijal koji treba štampati i ukoričiti vrlo obiman, te sadrži više od 300 listova, ovaj vid koričenja je pogodan za taj slučaj. Listovi se izrađuju od odabranog papira gramature 80 gr. Na njima se radi štampa u punom koloru ili crno bela, u zavisnosti od vaše želje. Takođe, vi birate da li će se štampati jednostrano ili obostrano. Kod tvrdog koričenja lux mogu se uraditi određene dorade kao što su izrada džepa i štampa na rikni. Džep se lepi na kraju, na koricama sa unutrašnje strane i omogućava čuvanje crteža i drugog propratnog materijala. Štampa na rikni je takođe vrlo korisna. Kada je knjiga na polici možete videti sve važne informacije o njoj koje su odštampane na rikni, bez pomeranja i vađenja.

Ovaj način koričenja knjiga i akademskih radova pruža neograničene mogućnosti kada su u pitanju boje korica, štampe, dorade, broj strana itd. Stoga smatramo da će svako u okviru tvrdog koričenja lux moći da napravi savršen spoj kako bi dobio ukoričenu knjigu kakvu želi. Posmatrajući našu ponudu tvrdog koričenja, cena i kvalitet nas preporučuju kao najpouzdaniju štampariju za koričenje u Beogradu.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
ZlatnaCrnaCrvenaBraonBelaSiva
Plava
Zlatna
Crna
Crvena
Braon
Bela
Siva
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIKOR0003
Dodaj u korpu