Tvrdo koričenje u boji podrazumeva štampu na koricama u punom koloru. Ovaj proizvod je prilagođen klijentima koji žele korice nestandardnog izgleda.  Na ovaj način možete dobiti knjigu kompletno prema vašoj zamisli ili dizajnu. Tvrdo koričenje u boji je idealan način za koričenje knjiga jer omogućava da one dobiju potpuno originalan vizuelni identitet. Takođe, svi znamo da je tvrdi povez vrlo kvalitetan i otporan na spoljne uticaje. Ne menja se tokom vremena i retko se na njemu vide tragovi korišćenja knjige. Pored knjiga, izrađujemo tvrdo koričenje diplomskih radova i master radova.

U proizvodnom pogonu naše štamparije u Beogradu, tvrdo koričenje izrađujemo već dugi niz godina. Opremili smo se najsavremenijim mašinama za koričenje i doveli ga do savršenstva.  Štampu knjižnog bloka možemo vršiti jednostrano ili dvostrano u zavisnosti od vaše želje i potrebe.  Štampa stranica se radi crno - belo ili u punom koloru. Tvrdo koričenje u boji se standardno radi u formatu A4. Takođe, ukoliko je potrebno da uz ukoričeni rad priložite dodatnu dokumentaciju, naša štamparija vam ostavlja mogućnost izrade džepa za dokumenta ili DVD na unutrašnjosti poslednje korice.  Kada je u pitanju tvrdo koričenje, cene formiramo u zavisnosti od vrste štampe knjižnog bloka i tiraža u kome se primerak štampa i koriči. S obzirom da raspolažemo vrlo modernom tehnologijom i sarađujemo sa stručnjacima, možemo vam obezbediti najbolji odnos cene i kvaliteta.

Iako je naša proizvodnja locirana u Beogradu, dostupni smo svim klijentima na teritoriji Srbije. Potrebno je samo da nam dostavite fajl za štampu u PDF formatu i da sačekate isporuku ukoričenog rada na vašoj adresi bilo gde u Srbiji - Novi Sad, Niš, Pančevo, Obrenovac... Ukoliko vam je potrebna stručna pomoć u toku izrade pripreme za štampu, naš iskusni tim dizajnera uvek ima fantastične predloge. Verujemo da ćemo zajedno pronaći saveršeno vizuelno rešenje za korice.

Kalkulator cena

(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
Cena bez PDV-a : RSD 3,000.00
Dodaj u korpu