Tvrdo koričenje Standard najčešće koriste studenti. Ova vrsta koričenja je idealna za koričenje diplomskih radova, koričenje master radova i drugih naučnih radova. Tvrd povez odiše prefinjenošću, ozbiljnošću i znanjem, a pored toga svi znamo da traje decenijama i teško ga je pohabati ili oštetiti.  Cena standardnog tvrdog koričenja je vrlo niska, pa ga to izdvaja kao najekonomičniji vid koričenja. Ukoliko ste u potrazi za najjeftinijim tvrdim koričenjem u Beogradu, mi vam preporučujemo standardno koričenje u All In One štampariji.

Mi smo jedna od onih štamparija u Beogradu koje se vrlo dugo bave koričenjem. Obezbedili smo moderne mašine za koričenje i svoja stručna znanja doveli do visokog nivoa. Strandardno tvrdo koričenje radimo u formatu A4. U ponudi imamo teget i bordo korice visokog kvaliteta i savršenog izgleda. Ove boje simbolizuju profesionalnost, stručnost a opet i eleganciju, te su idealne za tvrdo koričenje diplomskih radova i drugih akademskih radova.  Štampa na koricama se izrađuje u beloj ili žutoj boji koja izuzetno podseća na zlatnu. Naše mašine štampaju koristeći CMYK, tj. osnovne boje čijim se mešanjem ne može dobiti prava zlatna boja ali može približna nijansa. Ta nijansa zlatne boje je često efektnija na bordo i teget podlozi od obične zlatne. Kada je u pitanja štampa stranica ona može biti jednostrana ili obostrana, radi se u crno beloj varijanti ili u koloru, u zavisnosti od vaših želja i potreba. Za stranice koristimo beli papir od 80 gr. Ukoričeni rad može sadržati maksimalno 300 listova. Kod tvrdog koričenja je vrlo bitno da pripremljeni materijal za štampu bude u PDF-u. Ukoliko je dokument u Wordu, ne može se štampati, te vas molimo da nam dostavite isključivo PDF fajl. Ukoliko ste iz nekog drugog dela Srbije, možete nam poslati dokument putem mejla, a mi ćemo ukoričiti vaše radove i organizovati brzu isporuku na vašu adresu gde god da ste.

Based on the selection of product size and additional option attributes, you can view and download the help template for the product.

Kalkulator cena

Pogledaj cenu
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
(Min:0, Maks:100000)
Bordo
Teget
Bordo
Cena bez PDV-a : --
SKU:OFIKOR0002
Dodaj u korpu